Križevački karataši sjajni u Čakovcu – Iva Katalenac uzela dva odličja

Jučer je u Čakovcu održano 24. izdanje jednog od najjačih hrvatskih karate turnira, Međimurje Open 2020. Karate klub Globus se uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera, kao organizator pobrinuo da natjecanje prođe u najboljem redu. Nastupilo je preko 400 natjecatelja diljem Hrvatske, a među njima i naši sjajni Križevčani. Iako najveća međimurska dvorana može primiti više od 1.500 gledatelja, tribine su ipak bile prazne.

Tako je mlada Križevčanka Iva Katalenac osvojila srebro u kategoriji djevojčica 2007. godišta iznad 54 kilograma, dok je u kategoriji djevojčica 2006. godišta iznad 54 kilograma osvojila treće mjesto. Filip Komarica je nastupio u kategoriji dječaka 2008. godišta i zauzeo sjajno 5. mjesto.

Predsjednik Globusa Mladen Vizinger rekao je kako su na snazi bile stroge epidemiološke mjere.

„U dvoranu se nije moglo moći ući bez maske, a na ulazu se svima mjerila temperatura. Svi su morali proći kroz dezinfekciju nogu, ali i obaveznu dezinfekciju ruku i torbe. Dezinfekcija je bila napravljena i na ulazu i na izlazu“, rekao je Vizinger i dodao kako su karatisti bili podijeljeni u šest grupa s oko 65 natjecatelja koji su se natjecali u katama i borbama u različita vremena.

(ds) foto: KARATE KLUB KTC KRIŽEVCI

Pratite nas na društvenim mrežama!