Križevački rukometaši odigrali prvu pripremnu utakmicu – KTC poražen u Varaždinu

Rukometaši Križevačkog KTC-a su u utorak 1. rujna odigrali prijateljsku
pripremnu utakmicu protiv premijerligaša Gradskog rukometnog kluba Varaždin Momčad Dalibora Sokača poražena je 17:29 od domaćina u Varaždinu, a u listu strijelaca upisala su se i nova pojačanja KTC-a. Za KTC su nastupili i pogotke postigli: Marković 2, Mušlek, Harča 2, Kota, Perajica 3, Ezgeta 2, Lazar 1, Hančić, Tandara 2, Mirosavljević 4, Mršić, Martinović, Martinčić 1 i Kamenar.


Križevački je rukometni klub napravio rotaciju u početnom sastavu, a
interesantno je da su KTC napustila čak četiri igrača. Otišao je vratar Vladimir Gošić, te Toni Pehar koji je potpisao za francuski Calais. Također, otišli su Matej Štajnkler i Ivan Družinec. S druge strane, trener Sokač će u prvenstvu moći računati na Darka Mršića, mladića iz Sesveta koji igra na poziciji srednjeg vanjskog,a svojedobno je igrao i u KTC-u. Davora Maričića, iskusnog pivota iz Dubrave, te Nikolu Mirosavljevića (desno krilo) koji je igrao u Belgiji, a prethodno i u Sesvetama.

Križevčane očekuje još jedna pripremna utakmica koja će se odigrati u četvrtak rujna u Karlovcu protiv tamošnjeg rukometnog kluba.
(ds)

Pratite nas na društvenim mrežama!