Naša dobitnica uživa u predivnom Heritage hotelu Pašike u Trogiru

Ove godine, u suradnji s predivnim Heritage hotelom Pašike, Radio Križevci je organizirao nagradnu igru gdje smo poklanjali ljetovanje u Trogiru u vrijednosti većoj od 3500 kuna.

Putem random.org aplikacije izvukli smo dobitnicu. Prvo mjesto koje je donijelo putovanje, te smještaj za dvije osobe osvojila je gospođa Kristina Marić koja je ispunila sve uvjete potrebne za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Ako vam je u planu u sljedećih nekoliko dana iskoristiti lijepo vrijeme, predlažemo Heritage hotel Pašike u Trogiru, jer tamo će vam ljubazno i prijateljski raspoloženo osoblje biti stalno na usluzi te se potruditi da provedete ugodne trenutke u malom obiteljskom hotelu s restoranom. Hotel broji 13 soba i jedan apartman. Jedan predivan objekat kojem su generacije prije i ruke neimenovanih neimara utkale dušu i patinu minulih vremena.

Iako već polako izgleda kao jesensko, vrijeme je idealno za okupati se još pokoji put u moru. Što se mene tiče, za more nikad nije rano, a ni prekasno.

“Dobitnica nagrade i pratnja javljaju da stvarno uživaju. Hotel, hrana, usluga i osoblje su stvarno vrhunski. Trogir je prekrasan.
Lijep i sunčan pozdrav svima iz Trogira!”- poručuje nam Kristina Marić

Pozivamo Vam da posjetite Trogir kao čudesni grad iznimno bogate povijesti i dugotrajnih uspomena na svoje legende, mitove i humanističku tradiciju.

Uhvatite svoj trenutak sreće i dobrodošli Trogir!

Pratite nas na društvenim mrežama!