Održan „Rally Kalnik“ – Pogledajte kako je bilo danas u Križevcima

U organizaciji AMK „Križevci“ u nedjelju, 27. rujna održana je tradicionalna auto moto ocjenska vožnja pod nazivom „Rally Kalnik 2020.“ s ciljem popularizacije auto i moto športske aktivnosti među članovima HAK-a i AMK-a Križevci.

Lijepo vrijeme poslužilo je sve natjecatelje, a za dobru atmosferu pobrinula se ekipa križevačkog Auto moto kluba.

Svoje vještine upravljanja vozilom pokazali su mnogobrojni vozači pa je tako kod klubova u kategoriji moto slalom kod klubova prvo mjesto osvojio MK Križevci ispred BMW MK Zagreb, te MCK JASKA.

U kategoriji MOTO RALLY Križevčani su ponovno dominirali ispred MCK JASKA i BMW MK Zagreb.

Kod timova su u motoslalomu slavili Križevčani iz tima Auto Koren ispred TIM JASKA, a u moto rally-u je zanimljivo, poredak bio isti.

Najboljim vozačem proglašen je Andrija Vuković , dok je drugi bio Kristijan Fletko ispred Matije Vrbančića.

Najbolja je vozačica bila Štefica Pavić ispred Katice Petrić.

U kategoriji mladih vozača slavio je Dominik Ledinski, a drugi je bio Marko Štragelj, dok je treće mjesto pripalo Mariu Horvatu.

U klasi 1 Moto rally-a Kalnik pobijedio je Marin Gross mlađi iz MC JASKA ispred Križevčanina Maria Koren, te oca Marina Grossa.

U klasi 2 su dominirali Križevački motociklisti. Najbolji je bio Ivica Muli ispred Mihaela Prožeka i Ljubomira Korena.

U klasi 1.1 Moto slaloma Kalnik Križevčani su ponovno podijelili pobjedničko postolje. Najspretniji je bio Mihael Prožek ispred Andrije Vukovića i Ljubomira Korena.

U klasi 1.2 poredak je bio gotovo isti kao i u klasi 1/1. Treće je mjesto osvojio Ivica Muli .

U klasi 2.1 najbolji je bio Marin Gross mlađi iz MCK JASKA ispred Sanjina Puža iz MK MATULJI RACING. Treće je mjesto osvojio Marin Gross stariji.

U klasi 2.2 slavio je Mario Koren ispred oca Ljubomira, dok je broncu osvojio Sanjin Puž.

U klasi 3 Mario Koren ponovno je uzeo zlato ispred oca i sina Gross. U ovoj je kategoriji ponovno bio bolji sin Marin.

Klasa 4 pripala je vozačima kluba BMW MK ZAGREB. Tako je pobijedio Josip Bajac ispred Tomislava Vitkovića i Igora Klarića.

Medalje i pehare najboljima uz čestitke uručio je pored brojnih organizatora i predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović pri tome pohvalivši organizatore i održavanje još jednog rallyja.

ds/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!