Pogledajte nove dresove Vatrenih – Modrić oduševljen dizajnom

Hrvatski nogometni savez danas je objavio fotografije novog, službenog dresa naših Vatrenih, koji će reprezentativci nositi u predstojećem ciklusu natjecanja koji, naravno,  uključuje i Europsko prvenstvo idućeg ljeta.


-Zadovoljstvo nam je predstaviti vam novu kolekciju dresova za aktualne svjetske doprvake, kreiranu u suradnji tehničkog partnera Nikea i HNS-a. Na tradicionalnom prvom dresu su veliki i upečatljivi svjetski poznati hrvatski kvadrati. Tradicionalni crveno-bijeli dres ponovno ima kvadrate i na rukavu dresa. Logotipi HNS-a i tehničkog partnera Nikea krase prednji dio dresa, uz broj koji se nalazi u središnjem dijelu, dok se plava linija spušta uz bočni dio torza. Unutar dresa otisnute su riječi “Hrvatska” i “Vatreni” kao simbol ponosa, a potpuni izgled zaokružuju bijele hlačice i crvene čarape. Iste riječi mogu se pronaći i na novoj majici za zagrijavanje prije utakmice koja ima moderan dizajn s dvije nijanse plave boje i neobičan kvadratni uzorak – priopćili su iz HNS-a.

-Sviđaju mi se novi dresovi, mislim da će nam odlično odgovarati. Prvi dres je klasični dizajn u modernoj izvedbi – to su upečatljivi kvadrati kakvih se sjećam iz vremena dok sam kao dječak gledao reprezentaciju. Pričuvni dres je nov, drugačiji i uzbudljiv, nešto što do sada nismo imali – izjavio je kapetan Luka Modrić.

Novi dresovi dostupni su na stranici nike.com od 1. rujna, a cijela kolekcija dostupna je od 4. rujna u svim prodavaonicama Nikea odnosno njegovih partnera.

(ds)

foto: NIKE/HNS

Pratite nas na društvenim mrežama!