Predstava "Kako misliš mene nema" ovog petka u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma!

U sklopu 16. Culture Shock Festivala organizator križevačka udruga P.O.I.N.T. u Križevce dovodi Teatar Exit, kao jedan od glavnih festivalskih evenata. Ovu predstavu ljubitelji kazališnih dasaka ne smiju propustiti!

Filip Juričić i Amar Bukvić, dva poznata lica hrvatskog glumišta, obogatit će kulturnu scenu našeg grada ovog petka s jednom od svojih najpopularnijih predstava – Kako misliš mene nema. Ulaznice se mogu kupiti ONLINE, pa ne zaboravite na vrijeme osigurati svoje mjesto u publici kako biste započeli nadolazeći Culture Shock vikend na najbolji mogući način.

Kako misliš mene nema?!25. 9. 2020. | PETAK | 19:30 | PREDSTAVA
Velika dvorana Hrvatskoga doma, A. G. Matoša 2
Igraju: Filip Juričić, Amar Bukvić

Kroz dva sata ‘nabrijane’ farsične i iskrene, kalamburične i dramatične, istodobno smiješne i gorko-tužne igre, glumci putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite, kao stvarnost koja nas okružuje i koju u svom apsurdu, konfliktu i dramatičnosti živimo. Igrom visoke energetike, virtuoznosti i sposobnosti glumačke transformacije, predstava ispituje osobne i društvene maske i kontramaske, lažne i istinske vrijednosti i granice životne i scenske realnosti i fikcije.


Ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti online preko sustava Entrio na OVOM linku.

Pratite nas na društvenim mrežama!