Radost trčanja – najmlađi Križevčani na dječjoj utrci

Dan atletike u Križevcima nije mogao početi bolje – upravo su završene utrke Radosti trčanja u kojima su nastupili najmlađi Križevčani. Naime, utrke za vrtićance i osnovnoškolce održane su na gradskom stadionu u Križevcima, gdje će uskoro biti cilj prve Križevačke osmine – utrke građana rekreativaca, te 11. Županijskog polumaratona Kalnik-Križevci ’20. – KTC.

Tako je u kategoriji Vrtićanaca kod djevojčica na 60 metara pobijedila Karla Salopek, dok je druga bila Magdalena Hrg ispred Tilie Hrg Matušin.

Kod dječaka je na 60 metara najbrži bio Vito Vukonić ispred Viktora Šoronde i Davida Šantaka.

Kod osnovnoškolaca 1. i 2. razreda je u kategoriji djevojčica utrke na 100 metara u cilj prva utrčala Olja Jelen, dok je druga bila Katarina Popović ispred Ine Šoronde

Kod dječaka je slavio Ivan Pavao Picig ispred Svena Andrića.

Najstariji su trčali i najdulju dionicu. U utrci na 200 metara za djevojčice i dječake 3. i 4. razreda gledali smo borbu do samog kraja. Tako je kod djevojčica pobijedila Klara Rađa ispred Eme Brezović i Tese Vranešić.

Kod dječaka je najbrži bio Petar Kuzmić,  mladi križevački atletičar koji je jučer na Erste plavoj ligi u Zagrebu osvojio čak dva odličja. Drugi je bio Ian Jakopčić ispred Filipa Dretara.

(ds)

Pratite nas na društvenim mrežama!