Rezervirajte subotu za koncert koji ne smijete propustiti

J.R. August sa zborom | SUBOTA | 20:00 | KONCERT
Velika dvorana Hrvatskog doma, A. G. Matoša 2

Križevačka udruga P.O.I.N.T., organizator je 16. Culture Shock Festivala, u sklopu kojeg će se održati i koncert trostrukog dobitnika nagrade Porin – J.R. Augusta, koji će se održati ovu subotu u Hrvatskom domu.

J.R. August je glazbenik svjetskog kalibra koji je na ovogodišnjem izdanju dodjele nagrada Porin postavio dva velika presedana: prvi puta u povijesti nagrade, Porin za album godine osvojio je najbolji novi izvođač te je albumom godine proglašen album na engleskom jeziku. Nemojte propustiti priliku za uživanje u neizmjernom talentu ovog glazbenika u Križevcima! Broj karata je ograničen, a mogu se mogu kupiti isključivo ONLINE ovdje, zato osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

J.R. August sa zborom | SUBOTA | 20:00 | KONCERT
Velika dvorana Hrvatskog doma, A. G. Matoša 2

J.R. August osvojio je publiku i kritiku svojim neprikosnovenim talentom, a na Culture Shock dolazi u pratnji saksofonista i zbora! Glazbenik svjetskog kalibra i trostruki dobitnik nagrade Porin, na ovogodišnjem je izdanju dodjele nagrada postavio dva velika presedana: prvi puta u povijesti nagrade, Porin za album godine osvojio je najbolji novi izvođač te je albumom godine proglašen album na engleskom jeziku.
Album Dangerous Waters, na kojem se nalazi deset J.R.-ovih glazbenih majstorija, publika i kritika prihvatili su s oduševljenjem: osim na Porinu, J.R. je trijumfirao i na dodjeli nagrada Rock&Off, osvojio je nagradu Music Pub Zlatka Turkalja za album godine te se našao na vrhu većine godišnjih top lista najboljih albuma. Nedavno objavljena kolekcija triju EP-jeva Murky Waters donosi jedanaest J.R.-ovih uspješnica, pjesme s kojima je sve započelo: The Darkroom Boogie, Black Limousine, Distort Reality, Change of Seasons i druge. J.R. August glazbenik je spreman za svjetske pozornice, spreman uvesti publiku u svoj zavodljiv svijet u kojem se njegov prepoznatljiv falset miješa s različitim glazbenim stilovima pripovijedajući fantastične priče iz šuma, planina i rijeka kojima se nadahnjuje.
Ulazak 40 kuna, kupnja isključivo ONLINE

Pratite nas na društvenim mrežama!