Slavimo 2. rođendan portala Radija Križevci, a za najvjernije smo čitatelje pripremili prigodne poklone!

Portal Radija Križevci danas obilježava dvije godine javnog djelovanja.
19 rujna, prije točno dvije godine, na domeni www.radiokriževci.hr osvanule su online novine našeg radija.
Od toga dana posjećenost našeg portala cijelo vrijeme je u porastu. U protekle dvije godine na našem portalu objavljeno je preko 12.797 članaka, od toga je između ostalog jedna trećina autorskih.

Iako to ne zvuči mnogo, moramo spomenuti kako je za jedan autorski članak potrebno od 15 minuta pa čak do sat vremena, i ako na to još dodamo da ponekad moramo preslušavati tonove raznih presica, za jedan autorski članak dnevno potrebno je potrošiti čak do dva sata vremena.

Najzastupljenije su teme iz društva, kulture i novosti iz Križevaca te novosti iz naših Općina.

Današnji dan želimo obilježiti kao dan kada se Radio Križevci modernizirao u informiranju naših građana na jedan novi način.

Povodom današnjeg drugog rođendana našeg portala www.radiokrizevci.hr odlučili smo našim dragim čitateljima pokloniti nekoliko prigodnih poklončića.

Na našoj Facebook stranici potražite nagradnu igru koju smo jučer postavili kako bi dobili vaše viđenje našeg portala. Ispod tog posta upišite zašto volite čitati portal Radija Križevci te označite nekoliko prijatelja koji također vole citati novosti iz Križevaca i okolice te ostale razne zanimljivosti iz Hrvatske i svijeta.
Što reći? Čitajte nas i dalje i sretan nam drugi rođendan portala!

šv/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!