Sudionicima u prometu uručeni su prigodni letci Roadpol Safety days – Dani sigurnosti u prometu pod motom „Ostani živ i spasi živote drugih“ te ostali preventivni materijali

Odsjek za sigurnost cestovnog prometa PU koprivničko-križevačke proveo je preventivnu akciju „Sigurno u školu“ u sklopu Roadpol Safety Days – Roadpol dani sigurnosti u prometu.

U zonama škola na području policijske uprave izvršen je nadzor prometa kojom prilikom je sudionicima u prometu skrenuta pozornost na sigurno prometovanje vozilima u zoni škola i dječjih vrtića, te na kontinuirano poštivanje prometnih propisa s ciljem smanjenje stradavanja u prometu. Posebna pozornost skrenuta je na korištenje mobitela tijekom vožnje, brzini kretanja vozila, vožnji pod utjecajem alkohola, korištenju pojasa i autosjedalica, kretanju pješaka i djece te ponašanju na autobusnom stajalištu.

Sudionicima u prometu uručeni su prigodni letci Roadpol Safety days – Dani sigurnosti u prometu pod motom „Ostani živ i spasi živote drugih“ te ostali preventivni materijali.

Pratite nas na društvenim mrežama!