Teniski turnir pojedinaca u Križevcima – Borna Jaki i Eduard Krmpotić pobjednici

U subotu je u Križevcima održan tradicionalni turnir pojedinaca u organizaciji Teniskog kluba Križevci. Naime križevački je klub povodom blagdana sv. Marka Križevčanina pripremio natjecanje u dvije kategorije, Tako su zajedno igrali mlađi od 35 godina, dok su se u drugoj kategoriji natjecali stariji od 35 godina. Mečevi su se igrali na dva seta do četiri gema zbog zahtjevnih vremenskih uvjeta, a dobrog tenisa nije ne nedostajalo.

Tako je u kategoriji mlađih od 35 godina pobijedio Križevčanin Borna Jaki koji je u finalnom meču slavio s 2:0 (4:1, 4:3) u setovima  protiv Kristijana Pižira. Treće je mjesto osvojio Emanuel Kobelščak.

Sjajan smo tenis mogli gledati i u kategoriji starijih od 35 godina u kojoj je Eduard Krmpotić uzeo finale. Naime, slavio je Križevčanin protiv poznatog mu protivnika, Siniše Šketa s 2:0 (4:3, 4:0) u setovima. Treće je mjesto izborio Hrvoje Kuzel.

Formirana je još jedna “utješna“ skupina u kojoj su nastupili svi tenisači koji nisu izborili svoj prolazak u prvom krugu natjecanja. Pobjedu u utješnoj skupini odnio je Zoran Ruklin.

ds/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!