U proteklih tjedan dana 18 prometnih nesreća, tri požara, pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira…

Tjedna informacija za 14. do 20. rujna 2020.g.

U proteklom tjednu zabilježeno je 26 kaznenih djela, od kojih 15 kaznenih djela općeg kriminaliteta, osam kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije i tri kaznena djela iz sigurnosti cestovnog prometa.
Kazneno je prijavljeno 14 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih tri prekršaja tuče, svađe i vike, prekršaj tučnjave i prekršaj vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika.
Prekršajno je prijavljeno devet osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 18 prometnih nesreća od kojih šest s ozlijeđenim osobama i 12 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđeno dvoje vozača osobnih automobila i vozač mopeda. Također, ozlijeđen je vozač osobnog automobila i šestero putnika u osobnim automobilima, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su tri požara od kojih dva požara na građevinskim objektima i požar na prometnom sredstvu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 19.200 kuna.   

OSTALI DOGAĐAJI

Zatečen je jedan maloljetnik mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!