Upute za prvi dan nastave 7. rujna 2020. u školskoj godini 2020./2021.

Prvi dan nastave 7. rujna 2020. u Srednjoj školi „Ivan Seljanec“ Križevci nastava će se odvijati na način da školski satovi traju 40 minuta. Za prve i treće razrede (osim 3.k) nastava počinje u 8:00 h i završava u 11:40h. Za druge i četvrte razrede te 3.k, nastava počinje u 13:50 i završava u 17:30.

Učenici prvih razreda okupljaju se oko svojih razrednika na školskom igralištu na označenim mjestima od 7:50 do 8:00. Razrednici će stajati uz ploče s natpisima na kojima će biti naziv razreda i zanimanja koja idu u taj razred te će svaki razred nakon prozivke razrednika ući s razrednikom u školu i učionicu. Ostali učenici u jutarnjoj smjeni  dolaze u školu u 8:15 i kroz ulaze navedene u donjem rasporedu, sami ulaze u školsku zgradu te se nakon dezinfekcije ruku upućuju ravno u učionicu (koja je također u donjem rasporedu). Ove školske godine neće se provoditi kabinetska nastava, razredi se ne sele po učionicama.

Svaki razred ima svoju matičnu učionicu, a detaljan raspored razreda, razrednika, učionica i ulaza kroz koje učenici ulaze je klikom ovdje.

Pratite nas na društvenim mrežama!