Virus u osnovnoj školi u Koprivnici: Petero zaraženih, učiteljica u samoizolaciji…

Kao što prenosi Podravski.hr virus se probio u školu u Koprivnici. Prenosimo tekst.

U Koprivničko-križevačkoj županiji trenutno je 36 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom, a od toga pet ih je djelatnika Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski. Nezgodno s obzirom da u ponedjeljak kreće nastava.

Podravskom listu potvrđeno je jutros kako je uz čistačicu još četvero od tehničkog osoblja dobilo virus, a ravnateljica škole Gordana Gazdić Buhanec dodala je i da je učiteljica u samoizolaciji jer je njoj bliska osoba zaražena koronavirusom.

-O svemu vode brigu epidemiolozi i ja ne mogu govoriti jesu li ti slučajevi povezani i imaju isti izvor – rekla nam je i dodala kako je za sutra u 16 sati zakazan sastanak oko škole s epidemiolozima i članovima Stožera kako bi se rezimirala situacija i vidjelo što i kako dalje.

Nastava, dodaje Buhanec, kreće online i trajat će, nadaju se samo dva tjedna. Mnogo roditelja pitalo je što s udžbenicima koji su u školi?

-Radimo na tome, razvrstavamo stare i nove i pripremamo za djecu. Nadam se da ćemo do srijede to uspjeti podijeliti. Bez brige, svi će učenici dobiti svoje udžbenike – kazala je ravnateljica. foto: arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama!