Znate li da nas ove subote očekuje koncert godine u Križevcima? Dolazite li na nastup J. R. Augusta?

Uz Nikolu Vranića, poznatijeg po sve familijarnijem i zvučnijem imenu J. R. August vežu se mnogi komplimenti. Iako tvrdi da su mu za vlastiti rast kritike draže, za njih još trenutno nema mjesta. Ne može se reći da je riječ isključivo o glazbeniku, autoru ili pjevaču. On je sve to zajedno, ali i mnogo više od toga. Jedinstvena ličnost bogata glazbenim i životnim iskustvom koja na stvarnim temeljima gradi vlastiti svijet mašte iz kojeg je, kad ga otkriješ, veoma teško otići.

J.R. August osvojio je publiku i kritiku svojim neprikosnovenim talentom, a na Culture Shock dolazi u pratnji saksofonista i zbora! Glazbenik svjetskog kalibra i trostruki dobitnik nagrade Porin, na ovogodišnjem je izdanju dodjele nagrada postavio dva velika presedana: prvi puta u povijesti nagrade, Porin za album godine osvojio je najbolji novi izvođač te je albumom godine proglašen album na engleskom jeziku.

Album Dangerous Waters, na kojem se nalazi deset J.R.-ovih glazbenih majstorija, publika i kritika prihvatili su s oduševljenjem: osim na Porinu, J.R. je trijumfirao i na dodjeli nagrada Rock&Off, osvojio je nagradu Music Pub Zlatka Turkalja za album godine te se našao na vrhu većine godišnjih top lista najboljih albuma. Nedavno objavljena kolekcija triju EP-jeva Murky Waters donosi jedanaest J.R.-ovih uspješnica, pjesme s kojima je sve započelo: The Darkroom Boogie, Black Limousine, Distort Reality, Change of Seasons i druge. | J.R. August glazbenik je spreman za svjetske pozornice, spreman uvesti publiku u svoj zavodljiv svijet u kojem se njegov prepoznatljiv falset miješa s različitim glazbenim stilovima pripovijedajući fantastične priče iz šuma, planina i rijeka kojima se inspirira.

Ulazak 40 kuna. | Kupi ulaznice na ENTRIO.HR

Izvor: Udruga P.O.I.N.T.

Foto: Facebook

Pratite nas na društvenim mrežama!