Akcije u knjižnici u Mjesecu hrvatske knjige

Gradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva sve zainteresirane da se uključe u akciju povrata knjiga bez naplate zakasnine.

Akcija kojom knjižnica izlazi u susret korisnicima postoji prvenstveno kako bi se vratile knjige koje su zaboravljene, ostale zametnute, a mi bismo rado da nam se vrate na police da ih ne otpisujemo.

Iz programa za knjižnično poslovanje automatski su povučeni podatci o zaduženjima knjiga koje su u zakasnini s pripadajućim mailovima korisnika na koje su zadužene te su mailovi automatski poslani.

Molimo korisnike koji su u međuvremenu vratili knjige, da zanemare mail.

“Ako mislite da je došlo do neke greške, bili bismo zahvalni da nam se javite ili telefonski ili mailom (682 646 / gkfm.ozo@gmail.com) da razriješimo problem. Svaka se pogreška dade ispraviti.
Zahvaljujemo svima na razumijevanju i strpljenju.”- poručuju iz Gradske knjižnice

Akcija traje do 15. studenoga 2020.

MJESEC HRVATSKE KNJIGE 2020.


AKCIJE!

Povrat knjiga bez naplate zakasnine.

Besplatno učlanjenje za nove članove, u povodu Dana narodnih knjižnica, 11. 11. 2020.

Prvašići i polaznici male škole u knjižnici, besplatno učlanjenje učenika prvih razreda osnovnih škola i polaznika male škole. LISTOPADA – 15. STUDENOGA u radno vrijeme knjižnice

Gradska knjižnica „Franjo Marković“ Križevci

NAPOMENA:

za upis je potrebno donijeti osobnu iskaznicu na uvid; za maloljetne osobe upisnicu ispunjava i potpisuje roditelj/skrbnik.

Gradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci

Foto: Arhiva RKŽ

Pratite nas na društvenim mrežama!