Bikini Fitness – Križevčanka Nives Dvorski šesta na IFBB Europskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu

Aktualna viceprvakinja Hrvatske, Križevčanka Nives Dvorski proteklog je tjedna nastupila na Europskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu koje se održalo u Španjolskoj Santa Susanni.

Nives je članica križevačkog fitness kluba Body Fit, a na Europskom prvenstvu je u seniorskoj kategoriji Bikini fitness osvojila sjajno 6. mjesto.

Nives nam je otkrila kako je konkurencija bila žestoka, a motivaciju za daljnja natjecanja tek je dobila.

„Sad kad su se slegli svi dojmovi, mogu reći da sam jako sretna i zadovoljna postignutim rezultatima. Zahvaljujući mojoj trenerici i prije svega prijateljici Ivoni Nemčić, napravile smo odličnu formu. Konkurencija je stvarno bila na visokom nivou pa mogu reći da mi je iskreno bila čast stati na binu s takvim djevojkama. Kao i svaki sportaš nakon natjecanja, vratila sam se s još većom dozom motivacije tako da već marljivo radim na formi za novu natjecateljsku sezonu. Za kraj bih htjela zahvaliti svima bližnjima koji su bili uz mene čitave pripreme, Hrvatskom bodybuilding savezu, Sportskoj zajednici grada Križevaca i Gradu Križevcima što su mi omogućili odlazak na Europsko prvenstvo, Fitness centru Body-Fit Križevci te Danijelu Miklečiću koji me uveo u ovaj sport i prepoznao moj potencijal i ljubav prema fitnessu“, kazala je Nives.

Njena trenerica i prijateljica Ivona Nemčić ne skriva ponos zbog sjajnog rezultata mlade Križevčanke.

„Europsko prvenstvo je izrazito konkurentno prvenstvo s izvrsnim natjecateljima. Tamo dolaze najbolji ljudi u Europi. S obzirom na jaku konkurenciju, Nives je dala sve od sebe da odradi ono što sam joj ja kao trener rekla. Napravile smo izvrsnu formu za kategoriju u kojoj se natjecala, no što se tiče mišićne mase mjesta za napredak još ima. Ukoliko Nives nastavi sa daljnjim radom, čeka ju put prosut medaljama“, rekla je Ivona.

(ds)

Pratite nas na društvenim mrežama!