Drugo kolo 1. HRL Sjever – Križevčani gostuju u Dugom Selu

U subotu 3. listopada  će se u Dugom Selu odigrati utakmica drugog kola 1.HRL Sjever u kojoj će snage odmjeriti Rukometni klub KTC Križevci protiv domaćina MRK Dugo Selo koji su prošlu sezonu završili na šestom mjestu tablice, odmah ispod KTC-a.

Križevčani su uoči nadolazećeg prvenstva odigrali nekoliko pripremnih utakmica, a klub je napravio rotaciju u početnom sastavu. KTC su napustila čak četiri igrača. Otišao je vratar Vladimir Gošić, te Toni Pehar koji je potpisao za francuski Calais. Također, otišli su Matej Štajnkler i Ivan Družinec. S druge strane, trener Sokač će u prvenstvu moći računati na Darka Mršića, mladića iz Sesveta koji igra na poziciji srednjeg vanjskog,a svojedobno je igrao i u KTC-u. Davora Maričića, iskusnog pivota iz Dubrave, te  Nikolu Mirosavljevića (desno krilo) koji je igrao u Belgiji, a prethodno i u Sesvetama.

Križevčani su u prvom kolu ‘pregazili’ Virovitičane i tako pokazali sjajnu formu za nadolazeće susrete. Preostaje nam za vidjeti kako će trener Sokač posložiti rukometnu slagalicu protiv neugodne momčadi Dugog Sela.

(ds)

Pratite nas na društvenim mrežama!