Močvarni Laboratorij je projekt neformalne edukacije koji treću godinu za redom provodi Udruga URK u suradnji sa Udrugom K.V.A.R.K.

Radionica
subota, 3. listopada u 15 h
Klub kulture

Zračnim akrobatiranjem otvaramo niz neformalnih edukacijskih programa koje provodimo u suradnji s Udrugom URK na projektu Močvarni laboratorij!

U Križevcima se već godinama razvija cirkuska scena putem kontinuirane edukacije koju provodi Udruga K.V.A.R.K.. Močvarni Laboratorij pruža podršku na tom putu izgradnje cirkuske zajednice i odašilje radionicu zračnih akrobacija.

Radionica je namijenjena početnicima i naprednima, pa će se raditi u dvije grupe. Polaznice/i će se imati priliku, osim u Križevcima omiljene svile, okušati i na drugim zračnim aparatusima. Nadamo se da će trapez, zračni obruč ili uže dobiti zaljubljenike i poklonike koje je svila do sada čuvala samo za sebe. Polaznice/i mogu očekivati cjelovit i dinamičan trening, individualne i grupne tehnike zagrijavanja, rad na zračnim aparatusima i temeljito istezanje.

Voditelji radionice dolaze iz suvremenog cirkuskog kolektiva Tricycle Trauma. Medij kojim stvaraju je suvremeni eksperimentalni cirkus, pa tako produciraju predstave, večeri hibridnih performativnih minijatura, provode kontinuirane edukcijske programe za djecu i odrasle u Zagrebu i diljem Hrvatske.

Radionica je besplatna, a prijave su obavezne.
Prijave: sajo@klubkulture.org
Broj polaznica/ka je ograničen.

Pratite nas na društvenim mrežama!