Na našim prometnicama zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 28. listopada, oko 10 sati, na cesti Lemeš Križevački-Trema 32-godišnji vozač upravljao je traktorom Fend križevačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja uslijed nepropisnog skretanja u lijevo prednjom stranom traktora udario je u bočnu stranu osobnog automobila Renault križevačke registarske oznake kojim je upravljala 27-godišnja vozačica, a koja je nepropisno pretjecala traktor. Protiv 32-godišnjeg vozača bit će pokrenut prekršajni postupak, dok je vozačici naplaćena novčana kazna.  
 
Jučer, 28. listopada, oko 14.25 sati, u Koprivnici 60-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mazda koprivničke registarske oznake krećući se Ulicom hrvatskih branitelja u smjeru raskrižja s Ulicom Ante Starčevića. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska teretnom automobilu Renault zagrebačke registarske oznake kojim je upravljao 50-godišnji vozač. Tom prilikom Mazda je prednjom stranom udarila u bočni dio teretnog vozila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.  
 
Jučer, 28. listopada, oko 17.10 sati, u Sokolovcu u Križevačkoj ulici 55-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake u smjeru Velike Mučne. Uslijed nepropisnog pretjecanja automobila i traktora, bočnom stranom vozila udario je u bočnu stranu teretnog vozila Volvo poljske registarske oznake kojim je upravljao 26-godišnji državljanin Poljske, a koji je nepropisno pretjecao kolonu od tri vozila, a u kojoj koloni se nalazio i osobni automobil Opel. Obojica vozača su sankcionirana u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

Pratite nas na društvenim mrežama!