Na području županije potvrđena tri nova slučaja zaraze koronavirusom


Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza izuzetih uzoraka testiranih na SARS – CoV-2 virus na području županije u općoj populaciji potvrđeno tri nova slučaja bolesti COVID-19.
Na području Koprivničko-križevačke županije trenutno je aktivno 68 slučaja oboljenja, sedam osoba je oporavljeno od bolesti COVID-19, a na bolničkom liječenju je ukupno 28 osoba.
Od početka pojave koronavirusa na području županije zabilježeno je ukupno 322 slučajeva bolesti COVID-19, a u samoizolaciji se trenutno nalazi 170 osoba.
Stožer poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju te se pridržavaju odredbi Odluke o ograničavanju
društvenih okupljanja , Odluke o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski te Odluke o izmjenama Odluke o nužnim mjerama za organizaciju okupljanja na kojima je prisutno više od sto sudionika za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije

Pratite nas na društvenim mrežama!