Održana 21. sjednica Općinskog vijeća Općine Kalnik

Danas je u prostorijama općine Kalnik održana 21. sjednica Općinskog vijeća Općine Kalnik. Sjednici su prisustvovali predsjednik Općinskog vijeća Igor Tomić, zamjenik općinskog načelnika Mario Filipašić i  ostali vijećnici od kojih svoj izostanak nije opravdalo njih četvero, uključujući i oporbenog Božidara Kovačića. Također, na sjednici nije mogao sudjelovati načelnik općine Kalnik, Mladen Kešer zbog zdravstvenih razloga. Valja napomenuti da je sjednica održana u skladu sa svim epidemiološkim preporukama te je održavana minimalna socijalna distanca i nošene su maske.

Na dnevnom redu bilo je dvadeset točaka među kojima je najznačajnije donošenje polugodišnjeg izvještaja o izvršenju proračuna Općine Kalnik za 2020. u sklopu kojeg su navedeni projekti koji su trenutno u realizaciji i na koje se još čekaju sredstva, a to su projekti poput daljnje  modernizacije nerazvrstanih cesta, nastavak uređenja trga, uređenje domova i drugi projekti.

Pod točkom sedamnaest donesen je proračun Općine Kalnik za 2021. godinu s projekcijama za 2022. i 2023. godinu u iznosu od 21 milijun i 550 tisuća kuna. Sve točke dnevnog reda su jednoglasno usvojene.

vb/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!