Održana još jedna akcija čišćenja Ratarske šume koju su podržali Čisteći medvjedići, Grad Križevci i Komunalno poduzeće Križevci

Popularni Čisteći medvjedići neprestano organiziraju razne akcije čišćenja. U protekloj je akciji čišćenja Ratarske šume u Križevcima prikupljeno 50-ak vreća smeća, a kako bi Ratarska šuma konačno bila potpuno očišćena od smeća potrebno je još nekoliko takvih akcija.

Nova akcija čišćenja bila je zakazana za prvi vikend mjeseca listopada, a akciju su ponovno podržali i Čisteći medvjedići.

Akcija se ovog puta održala u sklopu 16. Culture Shock Festivala.

Kao i do sada, podršku ovoj akciji su dali Grad Križevci te Komunalno poduzeće Križevci koji su svim volonterima osigurali hranu.

“Da se Čisteći medvjedići i Križevci vole, to više nije tajna! Preko 40 ljudi, 3 psa, 70+ vreća smeća u ovom kontejneru iza. Naša rekordna čisteća akcija po odazivu, a najmlađi ČM Noa ima samo šest godina. Posebno nam je drago da nam se ovom prilikom pridružio Odred izviđača “Kalnik” Križevci. Smeća ima još za bar dvije ovakve akcije, nadamo se vratiti uskoro! Čisto, čisto!”- poručili su Čisteći medvjedići na svojoj Facebook stranici

šv/radiokrizevci.hr

Foto: Čisteći Medvjedići Facebook

Pratite nas na društvenim mrežama!