Ovogodišnja eTwinning konferencija okuplja oko 300 sudionika

Godišnja eTwinning konferencija održat će se online 11. studenoga 2020. godine. Ovogodišnjom konferencijom na temu Razvoj digitalnih kompetencija: eTwinning za inovativno i kreativno rješavanje izazova želimo ukazati na važnost eTwinninga u razdoblju kad  sve veći broj nastavnica i nastavnika traži nova, digitalna rješenja za nove izazove današnjice. Konferencija je namijenjena početnicima u eTwinningu te odgojno-obrazovnim djelatnicima bez prethodnoga iskustva u eTwinningu.

Nakon tri predavanja na temu kombiniranog učenja, kombinirane mobilnosti te digitalne suradnje, održat će se  radionice na kojima će se polaznici upoznati s osnovama i mogućnostima eTwinning platforme. U izvedbi radionica sudjeluju eTwinning i Erasmus+ ambasadori – iskusni odgojno-obrazovni djelatnici s dugogodišnjim iskustvom u aktivnostima eTwinninga i provedbi Erasmus+ projekata.

Detalji su dostupni u programu konferencije. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju putem adrese elektroničke pošte etwinning@mobilnost.hr.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti putem prijavnog obrasca.

Konferencija će okupiti oko 300 sudionika. U registracijskome obrascu jedna osoba prijavljuje najviše dvoje predstavnika iz iste odgojno-obrazovne ustanove.

Foto: Wikimedia
Izvor: Agencija za mobilnost i programe EU

Pratite nas na društvenim mrežama!