U Križevcima je danas otvoren drugi nutricionistički centar za kućne ljubimce u Hrvatskoj

Drugi nutricionistički centar za kućne ljubimce u Hrvatskoj otvoren je u subotu poslijepodne u Razvojnom centru i Tehnološkom parku u Križevcima.

Uvodno se obratio predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović koji je pozdravio sve prisutne ispred Grada Križevaca prenoseći pozdrave gradonačelnika Maria Rajna. Istaknuo je zadovoljstvo što se Razvojni centar i tehnološki park polako puni i razvija te je poželio uspjeh mladom križevačkom poduzetniku i voditelju Husse centra u Križevcima Antoniu Sirovcu.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović izjavio je kako se na području Grada nalaze mnogi poduzetnici, a Grad je uvijek spreman pružiti pomoć i podršku. Prisutnima je poželio dobrodošlicu i ugodnu zabavu.

Prisutnima se također obratila i direktorica Husse Hrvatska Josipa Petković, koja je spomenula nekoliko rečenica o Husse brandu kako bi nas uvela u značenje otvaranja ovog centra. Izjavila je kako je vrlo ponosna što je otvoren drugi nutricionistički centar i to baš u Koprivničko-križevačkoj županiji, što znači da Grad Križevci i Grad Zagreb jedini u Hrvatskoj imaju jedan ovakav centar.

Prisutnima se na kraju obratio i vlasnik franšize Husse hrane za pse, mačke i konje za Koprivničko-križevačku županiju Antonio Sirovec:

“Odlučili smo se na ovaj princip rada jer na svakog psa, konja i mačku gledamo kao jedinku, te individualnim pristupom imamo drugačiji način od drugih. Smatram kako će Husse nutricionistički centar za kućne ljubimce biti pun pogodak u našoj županiji, a ja ću kao mladi poduzetnik nastaviti biti inovativan.”

Husse nutricionistički centar za kućne ljubimce raditi će stalno, a u njemu će raditi veterinari i nutricionist, zaduženi za davanje savjeta o važnosti pravilne prehrane.

Švedska tvrtka Husse Križevčanima će ponuditi širok asortiman super premium hrane za njihove ljubimce, pse, mačke i konje, prilagođene pasmini, dobi, morfologiji, aktivnostima i specifičnim potrebama svake životinje. Husse proizvodi napravljeni su od organskih sastojaka, nisu testirani na životinjama i ne sadrže GMO.
Kvaliteta proizvoda je zagarantirana te se vodi račun o prirodi i specifičnim potrebama životinja.

Iako to ne shvaćamo dovoljno, vrlo je važno raditi na povećanju svijesti o brizi za kućne ljubimce, koja mora razvijati potrebu adekvatne skrbi te pravilne prehrane kojom se utječe na kvalitetu života kućnih ljubimaca.

Broj na koji se možete obratiti Husse nutricionističkom centru za kućne ljubimce za savjet ili preporuku je 095 444 4079.

Vlasnici pasa, mačaka i konja, jer su to životinje za koje tvrtka Husse proizvodi hranu, moći će doći na savjetovanje svakoga dana te će dobiti preporuku vezano za hranu ovisno o dobi, spolu, zdravstvenom stanju.

šv/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!