U općini Kalnik potpisan ugovor o rekonstrukciji šumskih cesta u iznosu od skoro 2,6 milijuna kuna

Proteklog je mjeseca načelnik Općine Kalnik Mladen Kešer potpisao odluku o odabiru izvođača radova temeljem javnog natječaja i ocjene povjerenstva pristiglih ponuda za rekonstrukciju šumskih cesta. Najpovoljniju ponudu dao je Građevinski obrt ISKOP čija je vlasnica Gabrijela Kočet, a cijena odabrane ponude iznosila je gotovo 2,6 milijuna kuna.

U Općini Kalnik jučer je potpisan ugovor u nizu ugovora za koje su osigurana sredstva iz Europske Unije. Radi se o projektu rekonstrukcije traktorskih puteva na području Općine Kalnik.

“Ovim ugovorom idemo u veliku investiciju, 2.591.580,95 kuna za izvođenje radova na rekonstrukciji puteva u šumske ceste na području Općine Kalnik sukladno privedenom postupku javne nabave.
Pred nama je financijska perspektiva 2021- do 2027., Vjerujem da ćemo u tom razdoblju povuci preko 100 milijuna što društvene, što privatne investicije.”- – izjavio je načelnik Općine Kalnik Mladen Kešer

Građevinski obrt Iskop, čija je vlasnica Gabrijela Kočet potpisala je ugovor s Općinom Kalnik, te istaknula kako se obrt bavi radovima na šumskim prometnicama financiranih od strane EU fondova. -Radimo s gradovima, općinama i Hrvatskim šumama.”-istaknula je Gabrijela Kočet.

Pratite nas na društvenim mrežama!