Vrijedni zaposlenici AMK Križevci uvijek su na raspolaganju za vas i vaše limene ljubimce

Zanimalo nas je kako u doba koronavirusa izgleda poslovanje Auto moto kluba ”Križevci”, a o tome smo razgovarali s vrijednim zaposlenicima koji unatoč pandemiji svakodnevno marljivo rade, naravno uz pridržavanje svih mjera opreza i zaštite.

Tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin kazao je kako se radi u dvije smjene: ”Sve djelatnosti koje obavljamo – od tehničkog pregleda, radionice, autoškole, usluge pomoći na cesti, autopraonice itd. u skladu su s propisanim mjerama zaštite. Pozivamo motorizirane građane da se učlane u AMK Križevci prije zimskih uvjeta vožnje. Zahvaljujem se svim korisnicima, te ih pozivam da i dalje nastave voditi brigu o svojim vozilima, a s obzirom na pandemiju posebice o sebi i vlastitom zdravlju.”

Novost u samom prostoru AMK biti će bankomat koji će strankama uvelike olakšati način plaćanja

U radionici se pružaju usluge za članove HAK-a, a i za one koji to nisu. Valja spomenuti da članovi HAK-a dobivaju 10% popusta na usluge u radioni, a usluge montaže, balansiranja guma, podešavanja svjetla i rada motora za članove HAK-a su besplatne.

”Svake dvije godine obavezno je ispitivanje digitalnih i analognih tahografa
za sve one koji imaju teretna motorna vozila. Uz pružanje te usluge, vrše se i usluge vođenja evidencije tahografskih listića. Godišnje imamo stotinjak vozila. Radno vrijeme je od 7 do 19 sati.” – kazao nam je zaposlenik Mario Tačković.

Približava se zimski period, a s time i obvezna zamjena ljetnih u zimske gume

Danijel Srbljinović upozorio je na promjenu ljetnih u zimske gume pošto je rok 15. studeni. Prilikom izmjene guma Danijel savjetuje stavljanje ventila koji su sami po sebi vrlo povoljni – naime jedan ventil dođe 5 kuna. Uz članstvo HAK-a zamjena guma je besplatna.

U prostorima AMK Križevci nalazi se uređaj za punjenje klime, a uz njega imaju i uređaj za namještanje svjetala.

Zaposlenik AMK Križevci Ivan Šalamun predstavio je vozila za pomoć na cesti, te naglasio kako u pravilu na intervencije izlaze u roku od samo 20 minuta. Uz pomoć na cesti, naši vrijedni dečki nude usluge otvaranja zaključanih vozila. Usluge mehaničara i vučnih službi dostupne su 24 sata dnevno 7 dana u tjednu, članovima Hrvatskog autokluba, ali i svim vozačima kojima je potrebna pomoć. Svi članovi Hrvatskog autokluba ostvaruju usluge pomoći na cesti ili uklanjanja i prijevoza vozila pozivom na jedinstveni broj 1987.

Da bi svoje usluge podigli na još veću razinu AMK Križevci u suradnji s HAK-om i još 6 klubova osnivaju ‘Rent a car tvrtku’ tako da u slučaju kvara automobila na cesti ostalim putnicima osiguraju prijevoz vozilima koja su u vlasništvu tvrtke.

Ivica Benčak pokazao nam je prostor gdje se obavlja tehnički pregled i registracija vozila. ”Za to su zadužena 4 referenta i 4 kontrolora, a zbog pandemije koronavirusa radi se u dvije smjene uz poštivanje svih mjera opreza i zaštite. Radno vrijeme je od 7 do 20 sati.”

Učlanite se u HAK dok nije prekasno jer uz modele START, OPTIMUM, OPTIMUM PLUS i EUROPA dobivate pogodnosti za sigurno i bezbrižno putovanje.

Cijena za Obiteljsko članstvo modela Start je 266 kuna, 399 kuna za model Optimum, 560 kuna za model Optimum plus i 665 kuna za model Europa. Obiteljsko članstvo znači veću sigurnost u svakodnevnom životu i veću mobilnost na putovanjima svakog pojedinog člana obitelji. Izaberite jedan od četiri članska modela: START, OPTIMUM, i EUROPA.

radiokrizevci.hr/hs

Pratite nas na društvenim mrežama!