Zamjena uvjerenja o položenom ribičkom ispitu – Od ponedjeljka u prostorijama ŠRK Križevci

Prema zakonu o slatkovodnom ribarstvu i elektronskoj prodaji ribolovnica potrebno je izvršiti zamjenu uvjerenja o položenom ribičkom ispitu.
Zamjena će se početi vršiti od ponedjeljka 12. listopada.2020. u prostorijama kluba ŠRK Križevci: Trg Antuna Nemčića 10, Križevci. Zamjenu možete izvršiti od ponedjeljka do petka od 16-18 h.

„Potrebno je doći osobno  zbog slikanja i potpisa, te donjeti osobnu iskaznicu, OIB ako ga nema na osobnoj te staro uvjerenje o položenom ribičkom ispitu. Potrebno je osobno doći zbog slikanja i potpisa. Troškove zamjene snosi ribič a ona je 100 kuna,svi koji su polagali ispit od 20.02.2020. pa sve do danas moraju također napraviti zamjenu ali ne plaćaju jer su platili kod ispita. Ako je netko izgubio staro uvjerenje o položenom ribičkom ispitu mora ga zatražiti u uredu saveza kc-kž županije. Za djecu do 16 godina morati će potpisati staratelj.
Zahtjev se nalazi na linku i možetea ga isprintati ili ga podići u prostorijama kluba.“ , Napisali su na stranicama ŠRK Križevci, te dodalo kako bez novog ispita nećete moći kupiti ribolovnicu. 

(ds)

Pratite nas na društvenim mrežama!