Inovacije: Jamstvo budućnosti agrobiznisa u Hrvatskoj

Uz 160. obljetnicu VGU II. Međunarodni znanstveno stručni skup u Križevcima

Povodom 160-te obljetnice kontinuiranog poljoprivrednog obrazovanja u Križevcima, što je ujedno i godišnjica osnutka preteče Visokog gospodarskog učilištu u Križevcima, Hrvatsko agroekonomsko društvo (HAED) u suradnji s Visokim gospodarskim učilištem u Križevcima, Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Fakultetom agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, Institutom za poljoprivredu i turizam Poreču, Hrvatskom akademijom poljoprivrednih znanosti i Međunarodnom mrežom MBA Agribusiness and Commerce organizira 27. studenog 2020. godine II. međunarodni znanstveno-stručni skup Inovacije: Jamstvo budućnosti agrobiznisa u Hrvatskoj.

Na skupu će se raspravljati o značenju inovacija u hrvatskom agrobiznisu s posebnim naglaskom na razvoju poljoprivrednog i ekonomskog obrazovanja, iskustvima i izazovima koji se očekuju u budućim dinamičnim vremenima a koja su već sada obilježena obilježjima krize izazvane pandemijom COVID-19. Na skupu će se također raspravljati i o ostalim ostalim temama vezanima za primjenu novih i poboljšanih ideja u obrazovnom procesu vezano za poljoprivredu i srodna područja.

Osim toga, cilj skupa je omogućiti razmjenu znanja, iskustava i ideja među sudionicima koja su usmjerena stvaranju uspješnog i održivog agrobiznisa temeljenog na inovacijama. Skup predstavlja jedinstvenu priliku za promociju agroekonomske struke, stručnih, znanstvenih, ali i praktičnih rezultata i rješenja u području agrobiznisa. (VGUK)

Pratite nas na društvenim mrežama!