Javni poziv za prijavu kandidata za članove prosudbenih povjerenstava za Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2021.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih objavljuje Javni poziv za prijavu kandidata za članove prosudbenih povjerenstava za Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2021. u okviru ESF-ova projekta „Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz strukovna natjecanja i smotre“.

Ovim pozivom formirat će se ukupno 45 prosudbenih povjerenstava za 45 disciplina.

Kandidati prilažu obveznu dokumentaciju koja uključuje:prijavni obrazac (Prilog I.)motivacijsko pismo (Prilog II.)životopiselektronički zapis, odnosno potvrda HZMO-a ili potvrda poslodavca o vrsti poslova i trajanju zaposlenjaza kandidate iz reda nastavnika strukovnih škola i visokih učilišta suglasnost čelne osobe ustanove u kojoj su zaposleni za sudjelovanje u radu prosudbenoga povjerenstva.

Također, mole se kandidati da obrate pozornost na način ostvarivanja bodova (ovisno o kategoriji kandidata):

– iz kriterija Iskustvo sudjelovanja u radu državnih i/ili prosudbenih povjerenstava na natjecanjima u strukovnim vještinama

– iz kriterija Iskustvo sudjelovanja kao ekspert ili sudac na međunarodnom natjecanju mladih u strukovnim vještinama

Rok je za dostavu prijave u četvrtak, 3. prosinca 2020. isključivo elektroničkom poštom na worldskillscroatia@asoo.hr. Nepotpune prijave i prijave izvan roka neće se razmatrati.

Izvor: Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.
Foto: LibreShot

Pratite nas na društvenim mrežama!