Noć kazališta 21. studenog u više od 40 gradova unatoč pandemiji

Dvanaesta manifestacija Noć kazališta održat će se 21. studenog u više od 40 gradova i mjesta i, kako je najavljeno u ponedjeljak, unatoč pandemiji i u prilagođenim okolnostima diljem Hrvatske i ove godine oživjeti čaroliju kazališta.
Kazališta se ne predaju. I ove godine bit će spremna i, u uvjetima u kojima će se zaštititi zdravlje svih umjetnika i posjetitelja, održati 12. manifestaciju Noć kazališta u RH.
S obzirom na specifičnosti uvjeta održavanja, osim održavanja predstava uživo bit će i uživo izvedenog popratnog programa koji ove godine neće biti organiziran za široke mase, ali bit će i koncerata, izložbi, otvorenih proba i druženja, koliko je to moguće.
Noć kazališta prvi put uključuje online programe koje su kazališta priredila za svoje posjetitelje, za koje će linkovi biti objavljeni na internetskoj stranici Noći kazališta, kao i samih sudionika.

“Pozivamo Vas na 12. Noć kazališta u subotu, 21. 11. 2020. u 18 sati u Podrumsku dvoranu Hrvatskog doma na lutkarsku predstavu “KLUPKO” lutkarskog kazališta “Petrica” Pučkog otvorenog učilišta Križevci! Molimo Vas da poštujete epidemiološke mjere!”-poručuju iz POU Križevci

Izvor: skole.hr, šv

Pratite nas na društvenim mrežama!