Prošlog tjedna zabilježeno je 20 kaznenih djela, osam prometnih nesreća, požar na građevinskom objektu i tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 20 kaznenih djela, od kojih šest kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo organiziranog kriminaliteta i 13 kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije.
Kazneno je prijavljeno 10 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaja davanja alkoholnih pića pijanim osobama i prekršaj tuče, svađe i vike.
Prekršajno su prijavljene tri osobe.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je osam prometnih nesreća od kojih dvije s ozlijeđenim osobom i šest s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđena vozačica osobnog automobila i pješakinja.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 10.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!