Proteklog tjedna zabilježeno je 15 kaznenih djela, 13 prometnih nesreća i osam prekršaja narušavanja javnog reda i mira u našoj županiji

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih osam kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo organiziranog kriminaliteta, kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta i pet kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije.
Kazneno je prijavljeno osam osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je osam prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih tri prekršaja tuče, svađe i vike, prekršaj drskog ponašanja, prekršaj tučnjave, dva prekršaja davanja alkoholnih pića pijanim osobama i prekršaj držanja životinja bez nadzora.
Prekršajno je prijavljeno 12 osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća od kojih tri s ozlijeđenim osobama i 10 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđena vozačica osobnog automobila, vozačica bicikla i dvije putnice u osobnom automobilu.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu nisu zabilježeni požari i eksplozije.

OSTALI DOGAĐAJI

Zatečen je jedan maloljetnik mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!