Tele2 ima novo ime- Telemach Hrvatska, najavljena ulaganja od 230 milijuna eura

Tvrtka Tele2 Hrvatska promijenila je ime u Telemach Hrvatska, dok će i dalje korisnicima nuditi usluge pod brendom Tele2, a vlasnik tog telekoma United Grupa uložit će 230 milijuna eura u razvoj mobilne i fiksne optičke mreže, izvijestili su u utorak iz tog telekoma.

Ta će ulaganja nizozemska United Grupa usmjeriti u, kako navode, daljnju modernizaciju mobilne mreže za 5G iskustvo te u izgradnju najsuvremenije optičke mreže Telemach Hrvatske.

Do kraja 2020. godine United Grupa imat će oko 10 milijuna korisnika i 11 tisuća zaposlenika u sedam država. Trenutačno u Hrvatskoj zapošljava oko 950 zaposlenika i spremni su za daljnji rast.

“S jučerašnjim datumom, 2.11.2020. službeno smo promijenili ime kompanije u Telemach Hrvatska d.o.o.. Našim korisnicima ćemo nastaviti nuditi proizvode i usluge pod brendom Tele2 sve do prve polovice 2021. godine. Uz promjenu imena, naša matična tvrtka United Grupa najavljuje ulaganje u iznosu do 230 milijuna eura u daljnju modernizaciju mobilne mreže za potpuno 5G iskustvo i izgradnju najsuvremenije optičke mreže čime pokazuje predanost hrvatskom tržištu i daljnjem jačanju liderske pozicije u regiji! To znači da ćemo ubuduće našim postojeći i budućim korisnicima nuditi cjelovitu ponudu najnaprednijih usluga i proizvoda s najboljom kvalitetom i iskustvom korištenja.”- poručuju iz Tele2 na svojem Facebooku

Izvor: nacional.hr

Foto: screenshoot

Pratite nas na društvenim mrežama!