U posljednja 24 sata na području naše Policijske uprave zabilježene dvije prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

U subotu, 14. studenoga, oko 18.30 sati, u Koprivnici 21-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake krećući se Ulicom Matije Gupca u smjeru raskrižja s Mosnom ulicom. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Ford koprivničke registarske oznake kojim je u smjeru Starogradske ulice upravljala 23-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg djela Forda u bočnu stranu Fiata. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene 47 i 23-godišnje putnice iz osobnog automobila Fiat. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U subotu, 14. studenoga, oko 12.15 sati, na cesti Pustakovec-Imbriovec 22-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletjela van kolnika u polje. Vozačica je napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pratite nas na društvenim mrežama!