Uređenje gradskog stadiona i pratećih objekata

Najveći projekt infrastrukturne prirode u Križevcima u idućoj godini bit će uređenje gradskog stadiona i pratećih objekata.

Investicija je od 5,5 milijuna kuna.

– Nastavljamo s ulaganjima u gradski stadion koji  je godinama vapio za obnovom. Četrdeset godina dolje se nije uložilo niti jedne lipe i ovo je nastavak svih onih radova koje smo proveli do sada u dvije faze.

Prva faza je uređenje atletske staze. Sada je u tijeku druga faza i kroz nekoliko tjedana, a svakako do kraja godine  trebala bi se povući tartan staza. Trenutno je u postupku i finalno uređenje postojećeg pomoćnog igrališta preko puta stadiona i da kompletan križevački stadion dobije jedan respektabilan izgled kakav grad Križevci,koji se diči sportskim rezultatima

svakako i zaslužuje. Naš nogometni klub »Radnik« Križevci ostvaruje izuzetno dobre rezultate. Igraju 3.HNL Sjever  i zaslužuju da imaju adekvatne uvjete i da svoje rezultate u budućnosti mogu podići na jednu višu razinu. 

Tako nas iduće godine očekuje aktivnost izgradnje novog pomoćnog igrališta s umjetnom travom i nadamo se da ćemo u suradnji s HNS-om i osigurati. Tu je i dogradnja klupskih prostorija , nove tribine koje bi bile natkrivene te uređenje parkirališta ispred gradskog stadiona i poveznica sa ovim trenutnim postojećim pomoćnim igralištem – napomenuo je predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović na konferenciji za medije.

ji/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!