Zabilježene tri prometne nesreće na našim cestama

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.  

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 28. studenoga, oko 15.55 sati, u Škrinjarima, 30 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel riječke registarske oznake krećući se iz smjera Vrbovca. Uslijed nepropisnog kretanja vozač je vozilom sletio van kolnika i udario betonski most. Vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 28. studenoga, oko 11.10 sati, u Koprivnici u Magdalenskoj ulici 44 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake u smjeru Starogradske ulice. Uslijed neprilagođene brzine prednjom stranom vozila udarila je u stražnji dio osobnog automobila Ford križevačke registarske oznake kojim je upravljao 27-godišnji vozač, a koji je usporavao kretanje zbog skretanja. Protiv vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 28. studenoga, oko 11.25 sati, u Lemešu Križevačkom, 48 – godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom VW bjelovarske registarske oznake krećući se iz smjera Treme. Uslijed neprilagođene brzine došlo je do zanošenja zadnjeg djela vozila u lijevu prometnu traku te udara u prednju stranu osobnog automobila Opel križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 30 – godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Pratite nas na društvenim mrežama!