CURE IZ CENTRA imaju novu pjesmu "Samo je jedna mati"

Inspirirane majčinstvom, ženski tamburaški sastav Cure Iz CEntra odlučile su se za novu pjesmu s aktualnom tematikom. Samo je jedna mati njihov je novi singl u kojem majka ujedno predstavlja i domovinu. Za glazbu, tekst i aranžman pobrinula se već provjerena ekipa s kojom su CICE surađivale na dosadašnjim uspješnicama s njihovog albuma Život je jedan: Mirko Šenkovski Geronimo kao autor glazbe i teksta te Ivica Plivelić kao aranžer i glazbeni producent.

Tematiku pjesme dočaravaju prekrasne lokacije na kojima je spot sniman, od Kalnika do rijeke Drave i Starog grada u Đurđevcu, a za video produkciju zaslužan je Mario Šulina, Produkcija NOVA.

Geronimo ističe kako je pjesmu Samo je jedna mati radio pod dojmom sve većeg odlaska naših ljudi u svijet. Kako i on sam povremeno radi i boravi izvan Hrvatske zbog prirode svog posla, svaku priliku iskoristi kako bi što više vremena proveo ovdje među svojim prijateljima. Kako čovjek dolazi u neke ozbiljnije godine sve se više veže za zavičaj i smatra da u mladosti treba tražiti sreću, ali i uvijek imati na umu da je kod kuće najljepše. O tome pjesma i govori, a CICE se nadaju da će ući u srca naših ljudi.

Izvor i foto: crorec.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!