Konstituirajuća sjednica Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije

Konstituirajuća sjednica Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije održana je online ove srijede, 23. prosinca 2020. godine. Konstituirajućoj sjednici u prostorima stranke u Koprivnici, uz predsjednika ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darka Sobotu, nazočili su i potpredsjednici Damir Felak, Franjo Poljak i Vlado Bakšaj, te predsjednici GO HDZ-a Koprivnica Ratimir Ljubić i GO HDZ-a Križevci dr. Mato Devčić, dok je konstituirajućoj sjednici online nazočio i glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić.

    Nakon uvodnih riječi predsjednika Sobote, glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić čestitao je izabranim predsjednicima, potpredsjednicima, članovima i članicama općinskih, gradskih te županijske organizacije te naglasio kako je završetak unutarstranačkih izbora početak pripreme za lokalne izbore koji će se održati u svibnju 2021. godine. 

    Na konstituirajućoj sjednici ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije za političkog tajnika izabran je Siniša Pavlović, načelnik Općine Kloštar Podravski dok je za rizničara izabran Mirko Perok, načelnik Općine Virje. Sve odluke donesene su jednoglasno.

    Na kraju konstituirajuće sjednice ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota još je jednom čestitao izabranim članicama i članovima Županijskog odbora, zahvalio svima na trudu koji su uložili u unutarstranačkim izborima te članicama i članovima čestitao Božić i Novu godinu. 

Uz poruku #budimoodgovorni

Pratite nas na društvenim mrežama!