Mališani iz Dječjeg vrtića Smiješak izradili ukrase za jelku u gradskoj upravi u Koprivnici

Tradicija je nastavljena, u povodu božićno-novogodišnjih blagdana jelku u gradskoj upravi Grada Koprivnice ukrasili su koprivnički vrtićarci. Ove godine veseli zadatak da izrade ukrase imali su mališani i odgojiteljice iz Dječjeg vrtića Smiješak. 14. prosinca prekrasni ukrasi načinjeni od medenjaka stigli su u gradsku upravu. U pratnji odgojiteljica Ankice Jurišić i Sanje Sokač te ravnateljice vrtića Martina Repić veseli Smješkići ponosno su donijeli svoje radove. Ispred Grada Koprivnice medene dekoracije preuzeli su gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec i pročelnica Ana Mlinarić.

Mališane je pak pod gradskom jelkom dočekao i mali poklon. Naime za njih su Grad Koprivnica i Sana delikatese pripremili zdrave grickalice kako bi ih nagradili za trud koji su uložili u izradu ukrasa.
Tradicija je tako nastavljena, ali uz malu izmjenu, naime gradska jelka nije ona klasična, već načinjena od grana povezanih sa špagom. Nju je pak izradio vrijedni domar Mario Vencl.


(Grad Koprivnica)

Pratite nas na društvenim mrežama!