Predsjednica uprave KTC-a d.d. Daliborka Kranjčić uvrštena među top 10 najmoćnijih žena Hrvatske!

Danas je u velikoj kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma održana 10. međunarodna konferencija “Žene u biznisu” koju već desetu godinu zaredom organizira Lider Media, a cilj joj je okupljanje i povezivanje poslovnih žena, vlasnica, direktorica i menadžerica kompanija Hrvatske, regije i šire.
Rang lista 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa objavljena je na jubilarnoj desetoj Liderovoj konferenciji Žene u biznisu. Koprivničko-križevačka županija ima svoju predstavnicu, a to je predsjednica uprave KTC-a d.d. Daliborka Kranjčić koja se nalazi na top 10 ljestvici među 10 najmoćnijih žena Hrvatske!
Naša je Križevčanka kao jedna od najmoćnijih žena u biznisu sudjelovala i u panel-diskusiji na temu “Što kad propadnu plan A i plan B i plan C”, koja je ove godine posvećena temi poslovanja u neizvjesnim uvjetima trenutne pandemije COVID virusa! Čestitamo svim uspješnim poduzetnicama koje upravljaju najvećim svjetskim kompanijama, posebno u ovakvim teškim ekonomskim prilikama, a pogotovo našoj Daliborki Kranjčić!

šv/radiokrizevci.hr

Foto: lider.media

Pratite nas na društvenim mrežama!