Propusnica koju je stožer izdao čovjeku da ode na misu sad je- poništena

Ranije danas izvijestili smo o priči koju je prvi objavio 24 sata, kako je nezavisnom vijećniku iz Oroslavja, Viktoru Šimuniću, sinoć odobrena propusnica u roku od pet minuta i to za odlazak na misu u drugu županiju.

Šimunića je, kaže, razbjesnila činjenica što stožer već dva dana ne izdaje propusnicu sinu njegove nepokretne 92-godišnje susjede, pa je htio dokazati da je sustav besmislen i neujednačen. Kako je sam rekao novinaru 24 sata Ivanu Pandžiću, propusnicu je dobio za pet minuta.

No, nije prošlo ni sat vremena nakon što su mediji prenijeli njegovu priču, a propusnica mu je opozvana i to uz obavijest kako se radi o zlouporabi, javljaju opet 24 sata.

Poništili mu izdanu propusnicu nakon objave u medijima

Šimunić je preko sustava ePropusnice dobio obavijest kako je njegova propusnica opozvana jer je zatražena s ciljem zlouporabe, a on poručuje kako to nije važno jer je i to samo dokaz kako sustav ne funkcionira.

“Što sam ja to zlorabio? Poslao sam zahtjev, oni su ga odobrili, nisu me ništa pitali. Nevjerojatno je čime se oni bave i u manje od sat vremena od objave članka, oni su se brinuli kako meni poništiti propusnicu. A moj susjed je još nije dobio za posjet majci. To je primjer kako sve kod nas funkcionira. Poručuju mi da sam bio zločest, pa sam dobio po prstima”, rekao je.

Dodaje kako kod nas sve tako funkcionira. “Glasan si, nema promaknuća. Pobuniš se, nema posla. Sramota je da se tako blamiraju. Neka radije riješe propusnice ljudima čiji roditelji čekaju nemoćni da ih netko dođe posjetiti”, ispričao je za 24 sata.

Izvor: telegram.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!