Srednja škola „Ivan Seljanec“ Križevci dobila je donaciju tvrtke Tokić d.o.o.


U srijedu, 9.12.2020. Srednju školu “Ivan Seljanec” posjetili su gospoda Dragoslav Ilić i Tomislav Sajko iz tvrtke Tokić d.o.o. i simbolično su nastavnicima i učenicima uručili plaketu povodom dodjele rođendanske donacije u iznosu od 10.000 kn. Gosti su u pratnji pedagoginje Tamare Vrhovec, predsjednice Školskog odbora Sandre Kamenarić i nastavnika strojarske skupine predmeta obišli školu. U ugodnom druženju gosti su se ukratko upoznali sa životom škole, obrazovnim smjerovima koji su učenicima dostupni, školskim prostorom i posebno strukovnim kabinetima i radionicama te nastojanjima škole u podizanju kvalitete obrazovanja.
Predstavnici tvrtke Tokić predložili su nastavak suradnje kroz novi atraktivni program servisa električnih vozila zajedno s Veleučilištem Velika Gorica što će se nastojati realizirati čim se poprave epidemiološki uvjeti.
“Napomenimo još da ovo nije prva takva donacija tvrtke Tokić Srednjoj školi „Ivan Seljanec“ Križevci i vrlo smo im zahvalni na tome što uz svoje redovne djelatnosti vode brigu i o obrazovanju, a donacija će se iskoristiti za opremanje automehaničarskog praktikuma.”- poručuju iz Srednje škole Ivan Seljanec Križevci

Pratite nas na društvenim mrežama!