U Križevcima je otvoreno klizalište, pogledajte blagdansku čaroliju u samom centru grada

Danas je u Križevcima na Trgu J. J. Strossmayera otvoreno klizalište u kojem će građani moći uživati do 7. siječnja i to potpuno besplatno.

Klizalište radi svaki dan od 10:00 do 22:00 sata, a svaki dan biti će dostupno 12 termina, a po terminu je na klizalištu dozvoljeno maksimalno 25 osoba. Termini započinju svaki puni sat odnosno u 10:00, 11:00, 12:00 pa sve do posljednjeg termina u 21:00 sat. Termin na klizalištu traje 45 minuta. Za termine će se izdavati karte, a svaki dan dostupno je 300 besplatnih karata. Ulaznice se prije termina ili za neki termin unaprijed, moraju podignuti na blagajni, a po terminu je dostupno 25 ulaznica. Ispod fotogalerije možete pročitati o epidemiološkim mjerama na klizalištu.

EPIDEMIOLOŠKE MJERE NA KLIZALIŠTU:
– Na ulazu u prostor klizališta provodi se mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom, a posjetiteljima s povišenom tjelesnom temperaturom nije dozvoljen ulazak na klizalište.
– Prilikom ulaska na klizalište posjetitelji se trebaju upisati u evidencijske liste, dezinficirati ruke i obvezno nositi zaštitnu masku.
– Obvezno držanje fizičkog razmaka od 1,5 m na otvorenom prostoru.
– Nošenje maske tijekom samog klizanja je također obavezno uz održavanje propisanog razmaka od 1,5 m.
– Provođenje mjera nadgledati će covid-redari.

radiokrizevci.hr/hs

Pratite nas na društvenim mrežama!