U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 21. prosinca, oko 8.45 sati, u Križevcima 61-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda križevačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Franje Račkoga oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Golf križevačke registarske oznake kojim je upravljala 25-godišnja vozačica. Tom prilikom vozila su se čeono sudarila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 21. prosinca, oko 15.05 sati, u Križevcima 37-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford križevačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Petra Zrinskog oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Renault križevačke registarske oznake kojim je upravljao 48-godišnji vozač, a koji se kretao u smjeru Trga Sv. Florijana. Tom prilikom Ford je udario u lijevu stranu Renaulta. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Pratite nas na društvenim mrežama!