Uručena pomoć Općini Majur koja je stradala u potresu

Članovi Stožera civilne zaštite Grada Križevaca predvođeni načelnikom Stožera Marijem Martinčevićem te članovi Gradskog društva Crvenog križa Križevci predvođeni članicom Dorom Vrhovec obišli su danas na poziv načelnice Klementine Karanović Općinu Majur koja je u utorak, 29. prosinca snažno pogođena potresom.
Načelnici su uručene deke, cerade, kamp-kućica, grijalice i veće količine pitke vode koji su prikupljeni u Križevcima, a načelnica je zamolila da se više ništa od hrane i higijenskih potrepština ne nosi jer su trenutno zatrpani šleperima s pomoći koje imaju za sljedećih godinu dana. Ujedno je uputila apel da im je trenutno nužna pomoć u vidu građevinskog materijala i ljudskih resursa koji imaju iskustva u građenju.
Ovim putem apeliramo na građane Križevaca da više ne prikupljaju prehrambene pakete i higijenske potrepštine jer u ovom trenutku to nije potrebno, a oni koji žele mogu donirati građevinski materijal uz poziv na 681-555 ili uplatiti financijska sredstva za pomoć u obnovi kuća:
Banka: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR6923400091511555516
Model: HR 00
Poziv na broj: 770
Svrha: Za žrtve potresa u Hrvatskoj

Grad Križevci

Pratite nas na društvenim mrežama!