Zabilježeno 17 kaznenih djela, 12 prometnih nesreća, požar na građevinskom objektu i četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 17 kaznenih djela, od kojih 12 kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz područja zloporabe opojnih droga, tri kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije i kazneno djelo iz sigurnosti cestovnog prometa.
Kazneno je prijavljeno devet osoba.

Razriješena su tri kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijeg razdoblja, za koja su prijavljene tri osobe.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj tuče svađe i vike, prekršaj drskog ponašanja, tučnjava i držanje životinja bez nadzora.
Prekršajno je prijavljeno sedam osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 12 prometnih nesreća od kojih četiri s ozlijeđenim osobama i osam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđen vozač teretnog automobila i četvero putnika u osobnom automobilu. Također, ozlijeđena su dva vozača osobnih automobila i troje putnika u osobnim automobilima, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 50.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!