Započela je humanitarna akcija Zaklade Ana Rukavina "Želim život", koja traje do 31. prosinca. Podržite akciju pozivom na broj 060 9000.

Zaklada Ana Rukavina i ovog prosinca organizira humanitarnu akciju „Želim život“ kojom se nastavlja rad na unaprjeđenju hrvatske hematologije. Pozivom na broj 060 9000 građani će tijekom cijelog prosinca moći donirati 5.00 kuna (plus PDV) kako bi podržali ovu hvalevrijednu akciju. Kao i prethodnih godina, cilj akcije je prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija. S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju uzrokovanu koronavirusom, ove godine neće biti tradicionalnog humanitarnog koncerta na Trgu bana Jelačića. Međutim, Zaklada Ana Rukavina i Zakladin partner Nova TV pripremaju blagdanski program koji će se 19. prosinca emitirati na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr te Facebook stranici DNEVNIK.hr.

Ovogodišnji koncert Želim život održat će se u subotu, 19. prosinca uz najljepše izvedbe zvijezda hrvatske estrade Severine i Petra Graše koji će dodatno zagrijati srca gledatelja u ovo predbožićno vrijeme ljubavi i darivanja.
Građani svoj doprinos mogu dati već danas pozivom na humanitarni broj 060 9000 koji je omogućio Hrvatski telekom. Cijena poziva iznosi 5.00 kuna (plus PDV), a pozivi su mogući tijekom cijelog prosinca.

Zaklada Ana Rukavina “Želim život”

Pratite nas na društvenim mrežama!