Ako ne znate što za ručak, probajte piletinu Italiana!

 4 kom pilećih prsa
– 150-200 ml majoneze
– 100 g naribanog gauda sira
– 50 g parmezan sira
– isjeckani češnjak (po želji)
– 2 žlice kečapa
– papar
– 4 žlice krušnih mrvica

Piletinu operite i posušite, te posolite. Pripremite smjesu tako da u posudu stavite majonezu i sve ostale sastojke, te izmiješajte. Piletinu stavite u namašteni pekač i prelijte dobivenom smjesom. Stavite peči u predhodno zagrijanu pećnicu na 170 ºC, 15- 20 minuta. Zatim izvadite piletinu i pospite krušnim mrvicama te vratite peći još 15 minuta. Prilog ovom jelu može biti riža u umaku od tikvica ili prema željama ukućana.

Izvor i foto : coolinarika.com

Pratite nas na društvenim mrežama!