Dvije prometne nesreće na području naše županije u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 28. siječnja, oko 11 sati, u Koprivnici 33-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake krećući se nerazvrstanom cestom trgovačkog centra. Dolaskom do Radničke ceste prilikom nepropisnog uključivanja na kolnik oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Peugeot koprivničke registarske oznake, kojim je Radničkom cestom upravljao 28-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Noćas, 29. siječnja, oko 3.45 sati, u Lepavini 50-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Polo novogradiške registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,25 promila. Prilikom skretanja ulijevo na kolni ulaz osobnim automobilom je sletjela u odvodni kanal. Vozačica je uhićena i smještena u posebne prostorije policije do otrježnjenja i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pratite nas na društvenim mrežama!